Μουσείο Τυπογραφείας

Στα Χανιά το 31ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο

H Παγκρήτια Παιδιατρική Εταιρεία διοργανώνει το 31ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο, στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα “Μίκης Θεοδωράκης”, ένα ιστορικό κτίριο, στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «εξέχοντες ομιλητές από όλη την Ελλάδα θα αναπτύξουν θέματα κοινού παιδιατρικού ενδιαφέροντος, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην ειδικότητά μας. Επίσης, για πρώτη φορά το Συνέδριο θα πλαισιωθεί από προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους Παιδίατρους της Κρήτης να παρουσιάσουν το κλινικό και ερευνητικό τους έργο.
Η Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια οργάνωση. Η παρακολούθηση του Συνεδρίου αντιστοιχεί σε 13 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) που χορηγούνται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο»

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.