Μουσείο Τυπογραφείας

Στα Χανιά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Κισσάμου σε εκδήλωση στις 6.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο της κωμόπολης.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, θα γίνει τελετή αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του μακαριστού μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου, Ειρηναίου Γαλανάκη, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ηχητικό ντοκουμέντο του Ειρηναίου Γαλανάκη, ριζίτικο τραγούδι από τον Σύλλογο Ριζιτών “Η Κίσσαμος”, μελοποιημένο ποίημα του μακαριστού μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου, Ειρηναίου Γαλανάκη από τους μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου με τίτλο “Το τάξιμό μου”, ονοματοδοσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κισσάμου σε: “Ειρηναίος Γαλανάκης”, ερμηνεία μουσικής σύνθεσης από τη Φιλαρμονική με τίτλο “Η κατάκτηση του παραδείσου”.
Σημειώνεται ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου Κισσάμου θα παραμείνουν σήμερα κλειστές για το κοινό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.