Μουσείο Τυπογραφείας

Στα 91 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη

Νέα κρούσματα προστέθηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ, στην περιφέρεια Κρήτης, με τον συνολικό αριθμό των καταγεγραμμένων κρουσμάτων να φτάνει τα 91, σύμφωνα με την ημερήσια επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκαν 254 νέα κρούσματα σε όλη την Ελλάδα, δύο από τα οποία στο Ηράκλειο.

1 σχολιο

 • [Ερωτήσεις ζητούν απάντηση] ~ ~ ~ Απάντηση

  Δεν να μην σχολιάσω τα ακόλουθα:
  1. Το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα σύμφωνα με το Google είναι 79.6 χρόνια για άνδρες και 84.5 χρόνια για γυναίκες, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ !!!
  2. Αφού το κρούσμα ξέρουμε ότι δεν σημαίνει θάνατο στο 98% των κρουσμάτων, γιατί οι πολιτικοί, οι γιατροί και τα ΜΜΕ προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το κόσμο προβάλωντας τα κρούσματα με συνοδεία λέξεων όπως καταστροφή, κύμα τρόμου, εκατόμβη κλπ την ίδια ώρα που οι λίγοι θάνατοι η δεν αναφερωντε αλλά ακόμα και αν αναφερωντε δεν συνοδεύοντε με συνοδεία ηλικίας του θανώντος, λίστα των υποκείμενων νοσημάτων και αιτία εισαγωγής στο νοσοκομείο ? Προσωπικά έχασα συγγενή από καρδιακό επεισόδιο κατέληξε σπίτι του και μετά που τον πήραν και τον πήγαν στο νοσοκομείο έδωσαν αιτία θανάτου COV-19 !!
  3. Αν κάνετε Google ποσά άτομα πεθαίνουν Ελλάδα κάθε χρόνο από γρίπη ο αριθμός είναι: 300.000 – 650.000 και σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Παπαδόπουλο είναι πολύ παραπάνω γιατί δεν διαγνωνωντε αρκετοί θάνατοι από γρίπη.
  4. Σε ποια πανδημία θυμάστε να κλεινωντε καραντίνα οι υγιείς άνθρωποι από τούς πολιτικούς μέ το ζόρι από καταβολής κόσμου
  5. Γιατί η πανδημία του COV -19 είναι η μόνη πανδημία που θα έχει τρομερό αντίκτυπο στα οικονομικά και αυτονόητα στην εξαφάνιση της μεσαίας τάξης σαν σιδηρωστρωτήρας άνω από πλευράς υγείας έχει μονάχα προκαλέσει 200 θανάτους σε 9 μήνες σε μια χώρα 9 εκατομυρίων οι οποίοι ήταν όλοι υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα και ενώσε κάθε άλλη περίπτωση θα υπήρχε πιστοποιητικό θανάτου από καρδιά, καρκίνο, διαβήτη κλπ τώρα τους βαπτίζουν εν κρύπτη όλους σαν COV-19.
  6. H πανδημία αυτή γιατί τον λόγο και την κατεύθυνση τη δίνουν οι πολιτικοί οι οποίοι κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν ανακατευθεί όπως δεν είχαν ανακατευθεί στο SARS, SWINNE FLU, EMPOLAS κλπ, τότε μονάχα οι επιδημιολόγοι ανακατευόντουσαν και οι πολιτικοί δεν αναφέρονταν καν στην επιδημία. Και περισσότερο γιατί οι πολιτικοί χτυπάνε τον τρόπο της ιδιωτικής μας ζωής, θρησκεία, κουλτούρα, ήθη και Έθιμα ???
  Ευχαριστω

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.