Μουσείο Τυπογραφείας

Σκουριασμένοι πυλώνες

Απόλυτα αντιαισθητική η εικόνα των πυλώνων φωτισμού στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τη σκουριά να έχει επεκταθεί σε όλες τις κατασκευές. Μαζί με την εξωτερική συντήρηση ελπίζουμε να γίνει και ο απαραίτητος έλεγχος για το αν η διάβρωση έχει επηρεάσει τη στατικότητα των πυλώνων.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Επίσης, μήπως πρέπει να αντικατασταθούν οι λάμπες των πολλών χιλιάδων κιλοβάτ συγκεντρωτικά, με λάμπες led που όπως γνωρίζουμε η πραγματική τους κατανάλωση είναι ΑΜΕΛΗΤΕΑ, ΧΩΡΙΣ να είναι μικρή η φωτιστική τους ικανότητα. Μπορεί να είναι κάπως ακριβές αλλά συντομα από την εξοικονόμηση ενέργειας τα χρήματα θα αντισταθμηστούν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει η λάθος άποψη από τους υπεύθυνους ότι “έλα μωρέ, αφού το κόστος του ρεύματος το πληρώνουν οι δημότες και μοιράζεται”. Οπότε, αν είναι κάααποια στιγμή να γίνει συντήρηση, ας γίνει ολοκληρωμένη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.