Μουσείο Τυπογραφείας

Σκουπίδια δίπλα σε λουόμενους στην παραλία της Νέας Χώρας

1Δίπλα σε σωρούς με σκουπίδια κάνουν μπάνιο καθημερινά πολίτες στη Ν. Χώρα, όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με την εφημερίδα ζητώντας να επισκεφθούμε την παραλία και να αποτυπώσουμε φωτογραφικά την κατάσταση.

2

Oπως τονίζουν, επικοινωνούν με τον Δήμο, δίχως αποτέλεσμα. «Η μια υπηρεσία μας στέλνει στην άλλη… Μετά τις εκλογές ο Δήμος μας έχει ξεχάσει» ανέφεραν μέλη του Συλλόγου Κατοίκων.
Πράγματι, χθες το απόγευμα, πάνω στην παραλία μπροστά σχεδόν από τον ναυαγοσωστικό πύργο υπήρχε ένα σωρός από φερτά υλικά,ξύλα, φύκια, πλαστικά ενώ δίπλα έπαιζαν παιδιά αλλά και μεγάλοι βρίσκονταν ξαπλωμένοι.
Ίδια εικόνα και πίσω από τον ναυαγοσωστικό πύργο, παράπλευρα του τσιμεντένιου τοιχίου μια σειρά από φερτά υλικά, που πιθανόν έχουν ξεμείνει από τις περασμένες κακοκαιρίες.
Εστία μόλυνσης αλλά και δυσφήμηση για τους ξένους επισκέπτες της περιοχής. Τόσο δύσκολο είναι άραγε οι υπηρεσίες του δήμου να καθαρίσουν την παραλία;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.