Μουσείο Τυπογραφείας

Σκηνικό… Bollywood το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας (φωτ.)

  • φωτό: Θ. Θωμαδάκης, Fixer in Crete

Σε σκηνικό… Bollywood, μεταμορφώθηκε χθες το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, στην “καρδιά” του Χειμώνα, καθώς αποτέλεσε το σκηνικό γυρισμάτων για τον Ινδό καλλιτέχνη Sylvester Peters που έχει ως έδρα του την Βομβάη της Ινδίας.
Τα Χανιά, έκλεψαν τις εντυπώσεις του Ινδού σκηνοθέτη, χορογράφου και παραγωγού, ο οποίος επέλεξε για  4η φορά το Νομό μας, για γυρίσματα αυτή τη φορά για το τραγούδι “Saturday night fever”.  Γυρίσματα έγιναν στην περιοχή του Κολυμπαρίου αλλά και στο κέντρο της πόλης με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων από τα Χανιά.

Ο ίδιος δηλώνει ερωτευμένος με τα Χανιά και όπως ανέφερε στα “Χ.Ν.” θα ήθελε να γίνει πρεσβευτής του τόπου μας στους συμπολίτες του στην Βομβάη, που αριθμεί 18 εκατομμύρια κατοίκους. Τα Χανιά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την Μύκονο και τη Σαντορίνη, είπε, κάνοντας αναφορά στην Γραμπούσα, τον Μπάλο, στην ποικιλομορφία του εδάφους, στο φως αλλά και στην φιλοξενία των ανθρώπων.
«Στην αρχή δεν ήξερα καν που βρίσκεται η Κρήτη και τα Χανιά αλλά όταν τα επισκέφτηκα διαπίστωσα πως ένα τέτοιο μέρος δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ στην κινηματογραφική βιομηχανία της Βομβάης. Ίσως και να είμαι ο πρώτος που σύστησα στην Βομβάη τα Χανιά ως κινηματογραφικό προορισμό. Τα Χανιά γίνονται συνεχώς όλο και πιο όμορφα. Το ταξίδι μου στην Κρήτη έχει αρχίσει και ήδη αισθάνομαι ερωτευμένος με τα Χανιά. Κάθε γωνιά, όπου και να στήσω την κάμερα μου, είναι ένα έτοιμο, φυσικό σκηνικό» σημείωσε.

Από την πλευρά ο κινηματογραφιστής Θοδωρής Θωμαδάκης, από την εταιρία Fixer in Crete που συνεργάζεται με την ινδική παραγωγή, ανέφερε πως τα Χανιά έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή στην ινδική κινηματογραφική αγορά ενώ όπως έκανε γνωστό το επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθούν κι άλλες ξένες παραγωγές.

Δείτε προηγούμενο βίντεοκλιπ του ίδιου καλλιτέχνη, γυρισμένο στο Ν. Χανίων

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.