Μουσείο Τυπογραφείας

Συντονισμός για έργα στην εθνική οδό

6 vasiko MEGALH BASIKH FOTO κομβος πλατανιαΣε συντονισμό για εκπόνηση μελετών και υλοποίηση έργων στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) προχωρούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες κάθε Περιφερειακής Ενότητας του νησιού. Η επισήμανση αυτή έγινε κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την 101η Επέτειο της Ενωσης της Κρήτης με την Ελλάδα παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων «ο περιφερειάρχης Κρήτης και πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής σήμανε την έναρξη της συνεδρίασης με ενημερωτική εισήγησή του σχετικά με τα τρέχοντα θέματα τις Περιφέρειας Κρήτης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην οδική ασφάλεια του Β.Ο.Α.Κ. και στον συντονισμό των Τεχνικών Υπηρεσιών, ώστε να προετοιμαστούν σχετικές μελέτες και έργα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Στη συνέχεια συζητήθηκαν το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Κρήτης για το έτος 2015 και ο συντονισμός – συγχρονισμός του προγράμματος δακοκτονίας με στόχο τη χρονική μείωση των διαδικασιών».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.