Μουσείο Τυπογραφείας

«Συγγνώμη» ζητά ο πατέρας του δολοφόνου της βιολόγου

Susanne_Eaton-768x483Συγγνώμη ζητά ο πατέρας του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Την δήλωση του πατέρα του κατηγορουμένου, Ιωάννη Παρασκάκη, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το μεσημέρι ο συνήγορος υπεράσπισης Παντελής Ζέλιος.

Η δήλωση του πατέρα:

«Ως άνθρωπος και ιερωμένος και συμπλέοντας απόλυτα με το κοινό αίσθημα, είμαι συγκλονισμένος για τον αποτρόπαιο και ειδεχθή τρόπο με τον οποίο ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του. Ακόμα περισσότερο όταν ο δράστης του εγκλήματος αυτού είναι το ίδιο μου το παιδί. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια, το σύζυγο και τα παιδιά, της άτυχης Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον. Εύχομαι ο Θεός να τους δίνει δύναμη και παρηγοριά. Όσο ζω θα προσεύχομαι στον Μεγαλοδύναμο για την ανάπαυση της ψυχής της.
Από την άλλη ως πατέρας, δεν μπορώ αυτές τις δύσκολες ώρες να μην είμαι δίπλα στο παιδί μου, έστω και αν διέπραξε ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Ζητώ ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την οικογένειά της άτυχης γυναίκας, από τους συγχωριανούς μου, τους συντοπίτες μου, από την ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη. Τον λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Ένα μεμονωμένο περιστατικό πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τους φιλήσυχους, φιλότιμους και φιλόξενους κατοίκους ενός τόπου, ενός λαού, ενός Έθνους
Και μία θερμή παράκληση. Για ό,τι συνέβη καμία ευθύνη δεν φέρουν η σύζυγος και τα ανήλικα τέκνα του δράστη. Παρακαλώ πολύ αυτές τις ώρες να σεβαστείτε και τον δικό μας πόνο. Άλλωστε όπως και η οικογένεια της αδικοχαμένης Σούζαν έτσι και εμείς από εδώ και στο εξής θα πεθαίνουμε ψυχικά και ηθικά κάθε μέρα».

2 σχολια

  • [ΡΙΑ ΡΟΔΟΥΣΑΚΗ] ~ ~ ~ Απάντηση

    ΕΝΑΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ………..

  • [Άρτεμις Ζησιμοπούλου] ~ ~ ~ Απάντηση

    Τό πρώτο πού θέλω νά πώ..είναι πόσο εύκολα γινόμαστε κριτές καί ίδιαίτερα καταδικαστέοι..όταν δέν άφορά τό σπιτικό μας..λυπάμαι γιά όλους..παρακαλώ τόν Θεό νά δώσει δύναμη καί κουράγιο στήν οίκογένεια τού θύματος..τό ίδιο όμως παρακαλώ καί γιά τήν οίκογένεια τού θύτη..σκέφτομαι πώς άν είχα χρήματα θά έπαιρνα τήν γυναίκα καί τά παιδιά του πολύ μακριά άπό έκεί..θύματα τραγικά χωρίς έλεος άπό κανέναν…….

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.