Μουσείο Τυπογραφείας

Σινγκ ο 3ος, Λάμτσε ο 5ος

‚Äì√Ĭ°‚Äò¬°√ï‚Ķ¬°‚Äù - ‚Ä쬰√אּ¬ª¬´√אּ‚Ķ¬†≈ì‚Äù (¬†20)Σε πλήρη δραστηριότητα σε μεταγραφικό επίπεδο βρίσκονται ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα, με τις δύο ομάδες να προχωρούν δυναμικά στην ενίσχυσή τους για τη συνέχεια της Γ’ Εθνικής. Ηδη, το ΣΥΝΚΑ “ανεβαίνει” στις τρεις και πολύ σύντομα θα φτάσει απ’ ό,τι φαίνεται τις τέσσερις μεταγραφές, ενώ η Παλαιόχωρα έχει εντάξει στο δυναμικό της, ούτε λίγο, ούτε πολύ, πέντε νέα πρόσωπα.
Καταρχάς, δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά παραχωρήθηκαν, ο μεν Σινγκ στο ΣΥΝΚΑ, ο δε Λάμτσε στην Παλαιόχωρα. Οι δύο παίκτες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν αύριο, αλλά από την άλλη αγωνιστική θα υπολογίζονται κανονικά. Η προσθήκη για τον Σινγκ είναι η τρίτη μετά τους Τσοντάκη, Μανιδάκη, ενώ φαίνεται ότι ο επόμενος που θα ακολουθήσει θα είναι ο Μάριο, ο Ισπανός μέσος, άλλοτε του Κισσαμικού.
Από την άλλη πλευρά, ο Λάμτσε, τον οποίο είχαν ξεχωρίσει στην Παλαιόχωρα από το καλοκαίρι που είχε γίνει ένα φιλικό με τον Πλατανιά είναι η επόμενη και μάλλον τελευταία προσθήκη μετά τους Κουτσογιαννάκη, Μέρο, Βορύλλα και Μερτζάνη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.