Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεργασία Επιμελητηρίου με Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι, θα υπογραφεί στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χανίων Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ, του Επιμελητηρίου Χανίων εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρό του κ. Γιάννη Μαργαρώνη, και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, εκπροσωπούμενης από τον Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή κ. Νικόλαο Τσουρβελούδη.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τόσο το Επιμελητήριο Χανίων όσο και η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, αναγνωρίζουν την ανάγκη συμπόρευσης με αντικειμενικό στόχο την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου ανθρώπινου και υλικού πόρου, προς όφελος της Κρήτης και κατ’ επέκταση της χώρας.
Ως κεντρικός πυρήνας της προγραμματικής συμφωνίας ορίζεται η οργανωμένη προσέγγιση και διασύνδεση της επιχειρηματικής κοινότητας με την παραγωγή και διαχείριση της τεχνογνωσίας, και εξειδικεύεται στους άξονες της Εκπαίδευσης / Κατάρτισης, της Έρευνας, των Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών και της Επιχειρηματικής Ενημέρωσης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.