Μουσείο Τυπογραφείας

Συνελήφθη 42χρονη γιατί κατείχε 29.340 κροτίδες και 21.449 παιδικά αθύρματα

krotidesΣυνελήφθη, σήμερα (20.04.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Μουσούρων, 42χρονη ημεδαπή, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Αστυνομία στην ανακοίνωση της «στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σήμερα (20.04.2016) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της 42χρονης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, πενήντα τρεις χιλιάδες επτακόσια σαράντα εννέα (53.749) είδη πυροτεχνίας διαφόρων τύπων.

Συγκεκριμένα :

• είκοσι εννέα χιλιάδες τριακόσιες σαράντα (29.340) κροτίδες,
• τετρακόσια είκοσι τέσσερα (424) βεγγαλικά,
• είκοσι (20) ρουκέτες,
• χίλια τριακόσια δύο (1.302) πυροτεχνήματα,
• χίλια διακόσια δεκατέσσερα (1.214) καπνογόνα και
• είκοσι μία χιλιάδες τετρακόσια σαράντα εννέα (21.449) παιδικά αθύρματα».

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.