Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεχίζονται οι “Ιριδισμοί”

Με τους επισκέπτες να κατακλύζουν κυριολεκτικά τον χώρο της Εκθεσης Εικαστικής Δημιουργίας του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων “ΙΡΙΣ”, που συνδιοργανώνουν στην Πύλη της Αμμου (Sabbionara) ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και ο Σύλλογος, με τίτλο “Ιριδισμοί 2019” ξεκίνησαν οι παράλληλες εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο και με το ίδιο θέμα της Εκθεσης, δηλ. τη Φύση και το Περιβάλλον.
Οπως ανακοινώθηκε από τον Σύλλογο, στο πλαίσιο της έκθεσης δόθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία παράσταση του Θεάτρου Σκιών του Νίκου Μπλαζάκη την περασμένη Κυριακή.
Η επόμενη εκδήλωση με τίτλο “Φύση, η Τέχνη του Θεού” θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. και περιλαμβάνει ποίηση και λόγο, με παράλληλη προβολή εικόνων και βίντεο.
Τα ποιητικά κείμενα αποδίδει η δικηγόρος κ. Ρόζα Μοτάκη –Κονταδάκη.  Συνδέσεις – συντονισμός: Ζ. Σημανδηράκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πνεύμα της εκδήλωσης και στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον, θα προσφερθούν σ’ όλους τους παρευρισκόμενους μικρά φυτώρια με χαρακτηριστικά δείγματα της κρητικής χλωρίδας.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Ωρες επισκέψεων: καθημερινά 11 π.μ. – 2 μ.μ. και 7 μ.μ. – 9 μ.μ.
Η είσοδος στην έκθεση και στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.