Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεχίζει τις δράσεις του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων

Τη συνέχιση της αγωνιστικής τους δράσης και τη νέα χρονιά δήλωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων στη συνέλευση του το απόγευμα της Δευτέρας.
Όπως είπε ο πρόεδρος του Νίκος Βουρλάκης:
«Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο από την αρχή της χρονιάς. Σε όλη τη χώρα έχουν κλείσει 8.000 επιχειρήσεις και έχουν γίνει και 800 ηλεκτρονικές κατασχέσεις, ενώ 300.000 συνάδελφοι μας έχουν οφειλές σε εφορία, τράπεζες, ΕΦΚΑ, προμηθευτές κα. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να παλέψουμε όλα τα θέματα. Έχουμε αναπτύξει μια πλούσια δράση και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο και την επόμενη χρονιά» είπε ο κ. Βουρλάκης.
Αναφορικά με τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι η διοίκηση λειτουργεί “κομματικά” το σύλλογο ο κ. Βουρλάκης απάντησε πως «ο Χανιώτικος λαός βλέπει και κρίνει και ξέρει αν πραγματικά αυτός ο σύλλογος είναι κομματικοποιημένος ή όχι. Εμείς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της αντιπολίτευσης, οι 90 και πλέον δραστηριότητες του συλλόγου δείχνουν αν είμαστε κομματικοποιημένοι ή αν δρούμε προς το συμφέρον των μικρών επαγγελματιών της πόλη μας. »
Στη συνέλευση έγινε και οικονομικός απολογισμός τον οποίο έκανε ο ταμίας κ. Παπαδάκης και στον οποίο σημειώθηκε πως ο Σύλλογος δεν στηρίζεται σε δωρεές και προγράμματα, αλλά στα ίδια του τα μέλη. «Όταν τα μέλη μας δίνουν την ετήσια συνδρομή τους των 20 ευρώ, ο σύλλογο και γραμματειακή υποστήριξη έχει και τα έξοδα του βγάζει και στέκεται καλά» ανάφερε για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ν. Βουρλάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.