Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεχίζεται το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια και το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Ν. Χανίων οι οποίοι συνεχίζουν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια και το Σαββατοκύριακο.

Στο μπλόκο συμμετέχουν οι: Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι: πρώην Δήμου Μηθυμνας, πρώην Δήμου Αρμένων, Παλαιών Ρουμάτων, Κολυμβαρίου, Κάινας, Μεσκλών, Κρυονερίδας, Γαβαλοχωρίου, Αλυγδαλοκεφαλίου κ.α

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι αγρότες έχουν λάξει τις εξής αποφάσεις:

1. Συμβολικό κλείσιμο του δρόμου στις 12 το μεσημέρι και στις 5μμ το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Γενάρη.
2. Την Κυριακή 31 Γενάρη μετά το κλείσιμο του δρόμου θα πραγματοποιηθεί γλέντι αλληλεγγύης με τους Μάρκο Ρενιέρη και Μιχάλη Λουφαρδάκη καθώς και λαϊκό συγκρότημα. Καλούμε τους μαζικούς φορείς και όλο τον χανιώτικο λαό να παρεβρεθούν.
3. Έγιναν συναντήσεις για να υπάρξει συντονισμός με το μπλόκο στο Ατσιπόπουλο, στο Ρέθυμνο και το μπλόκο στα Πραιτώρια στο Ηράκλειο.
4. Καλούμε όλους τους Αγροτικούς Συλλόγους του Νομού να μαζικοποιήσουν το μπλόκο με αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων τους ή/και μέσα από Γενικές Συνελεύσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.