Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεχίζεται το αγροτικό μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια

50934418_553643528474223_5715990928489971712_nΣυνεχίζεται το μπλόκο των αγροτών στα Μεγάλα Χωράφια.

Σε ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων που συμμετέχουν οι αγροτικοί σύλλογοι: πρώην Δ. Αρμένων, Αμυγδαλοκεφαλίου, Βουκολιών, Έλους, Κάινας, Κολυμπαρίου, Κρυονερίδας, Μεσκλών, πρώην δήμου Μυθημνης, Παλαιών Ρουμάτων και ο Κτηνοτροφικός σύλλογος Χανίων, αναφέρονται τα εξής:

«Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έδωσαν δυναμικό, αγωνιστικό παρών στο σημερινό πανχανιώτικο συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Συντονιζόμαστε με τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που έστησαν ή ετοιμάζονται να στήσουν μπλόκα σε πολλές περιοχές της χώρας.
Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να βγουν στα μπλόκα, ενισχύοντας το μέτωπο του αγώνα. Ν’ αγωνιστούμε, πιο μαζικά και πιο δυνατά, ενάντια στις επιπτώσεις σε βάρος μας από την ΚΑΠ της ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Αυτές οι πολιτικές υπηρετούν και στηρίζουν τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών του μόχθου μας: Τους εμποροβιομήχανους που, για ν’ αυξήσουν τα κέρδη τους, κατεβάζουν στα τάρταρα τις τιμές παραγωγού σε όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα. Τα μονοπώλια που, κερδοσκοπώντας ασύστολα, ανεβάζουν στα ουράνια τις τιμές των αγροτικών μέσων και εφοδίων.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, την νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμπαραταχθούν στον δίκαιο αγώνα μας. Εχουμε ίδιο αντίπαλο την αντιλαϊκή πολιτική και τους κάθε λογής υπηρέτες της, έχουμε κοινά προβλήματα και αιτήματα. Τίποτα δεν μας χωρίζει, όλα μας ενώνουν. Η συμμαχία μας δίνει δύναμη και προοπτική στους αγώνες μας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους τους συναδέλφους αγροτοκτηνοτρόφους να ενισχύσουν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια.

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.