Μουσείο Τυπογραφείας

Συνέχεια πολιτιστικών δράσεων

Συνεχίζονται οι δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019 καθώς και το 9ο Φεστιβάλ “Γη – Πολιτισμός – Τουρισμός”.
Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν προβολές ταινιών σε πλατείες χωριών του Δήμου, μουσικές βραδιές, δόθηκαν θεατρικές παραστάσεις καθώς και Θεάτρου Σκιών (παράσταση Καραγκιόζη).
Επίσης, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ “Γη – Πολιτισμός – Τουρισμός”, συνδιοργανώθηκε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για άλλη μια χρονιά “Η Γιορτή Πορτοκαλιού” στον Σκινέ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Αναπτυξιακό Σύλλογο Πλατανιά, η “5η Κρητική Βραδιά Χορού και Γεύσης” στην πλατεία του Πλατανιά  και σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς των Παλαιών Ρουμάτων η “3η Συνάντηση Ρουμάτων Γη”, όπου πραγματοποιήθηκε και η ονοματοδοσία της Λαογραφικής Συλλογής, που στεγάζεται στο κτήριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παλαιών Ρουμάτων, με το όνομα του ήρωα “Λούλη Παναγιωτάκη”.
Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
•Αύριο Πέμπτη στις 9 μ.μ. ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδωπού, θα προβάλουν  το Θεατρικό Αναλόγιο “Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΚΑΘΑ”, στα Ροδωπού.
•Την Παρασκευή στις 9 μ.μ. ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου, θα προβάλουν το Θεατρικό Αναλόγιο “Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΚΑΘΑ”, στον Κυπάρισσο.
•Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Βουκολιών, διοργανώνουν Ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό  Κινηματογράφο με τους “Συν-ωδή- πόρος”, στις Βουκολιές.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Επίσης συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”, στα παρακάτω χωριά:
•Σήμερα Τετάρτη και ώρα 9 μ.μ., στη πλατεία στην Πανέθημο, με την προβολή της ταινίας “Τα παράπονα στον δήμαρχο”.
•Την Πέμπτη στις 9 μ.μ, στα Νεριανά, με την προβολή της ταινίας “Ο Ψύλλος”
•Το Σάββατο στις 9 μ.μ., στον Πλατανιά, με την προβολή της ταινίας “Ο Μίνι και οι Κλέφτες του Μελιού”.
•Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 9 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό, προβολές 3 ταινιών μικρού μήκους του Γυμνασίου Αλικιανού και 2 ταινιών μικρού μήκους από το Πρόγραμμα του Φεστιβαλ Κινηματογράφου Χανίων.
Σε όλες τις παραπάνω δράσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.