Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεχή προβλήματα στον δημοτικό φωτισμό

Συνεχιζόμενα προβλήματα στο δημοτικό φωτισμό και το επόμενο διάστημα εξαιτίας της κακοκαιρίας της 25ης Φεβρουαρίου εκτιμούν ότι θα εμφανιστούν οι αρμόδιοι.
Η υγρασία που έχουν πάρει τα δίκτυα, οι πίνακες και τα συστήματα ηλεκτροδότησης εκτιμάτε ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν διακοπές ρεύματος στο δημοτικό φωτισμό.
Αναφορικά με την πολύωρη διακοπή του δημοτικού φωτισμού σε ένα μεγάλο μέρος της πόλης (οδοί Α. Παπανδρέου (Δημοκρατίας), Ι. Σφακιανάκη, Γιαμπουδάκη και στους κάθετους σε αυτές) θέσαμε το θέμα στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και υπεύθυνο για το δημοτικό φωτισμό κ. Γιώργο Ξανθουδάκη.
«Το πρόβλημα το βράδυ της Τετάρτης προέκυψε από ένα πρόβλημα σε πίνακα του ΔΕΔΔΗΕ που αποκαταστάθηκε αργά τη νύχτα. Δυστυχώς και τις επόμενες ημέρες λόγω της υγρασίας που πήραν τα δίκτυα μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Φεβρουαρίου αναμένουμε και άλλες διακοπές. Ως υπηρεσία δίνουμε έμφαση στο να επιδιορθώνουμε άμεσα όποιο πρόβλημα υπάρχει στους φωτεινούς σηματοδότες και στη συνέχεια και στο δημοτικό φωτισμό» ανέφερε ο κ. Ξανθουδάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.