Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Συναυλία με “χρώμα” από τα 90’s

Συναυλία της σχολής τραγουδιού του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων με την τάξη της καθηγήτριας  Δέσποινας Δρακάκη, σε μια πολύ έξυπνα ευρηματική σκηνοθεσία της καταξιωμένης Χανιώτισσας σκηνοθέτη και καθηγήτριας μουσικής Μαρίας Λεκάκη, με αξέχαστα τραγούδια της περιόδου των 90s, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής και της Δευτέρας, αντίστοιχα, στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του Βενιζελείου Ωδείου, η οποία σείστηκε πολλές φορές από τα χειροκροτήματα του κόσμου. Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν και πολλά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου για τη διάδοση των Καλών Τεχνών στην Κρήτη.
Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αντωνογιαννάκης προλογίζοντας την συναυλία, απεύθυνε θερμά συγχαρητήρια αλλά και πολλές ευχαριστίες προς την κα Δέσποινα  Δρακάκη για το έργο που επιτελεί σαν καθηγήτρια μουσικής του Βενιζελείου Ωδείου.
Τα 90s ήταν και θα παραμείνουν για πολλούς η δεκαετία που σημάδεψε τη ζωή τους, καθόρισε την μετέπειτα πορεία τους και οι επιρροές της βρίσκουν αντίκρισμα μέχρι και τώρα. Μουσικά, ήταν δέκα χρόνια που, μετά την υπερβολή των 80s, άλλαξαν τα πράγματα, με καινούργια συγκροτήματα, νέα μουσικά είδη, νέα είδωλα και άφησαν μια γλυκιά γεύση και έντονες αναμνήσεις, στις οποίες κάθε μουσικόφιλος, συχνά πυκνά ανατρέχει.
Οι μαθητές της σχολής τραγουδιού ενθουσίασαν με τον αυθεντικό τρόπο ερμηνείας, και το κοινό συμμετείχε ψιθυρίζοντας τα γνώριμα και αγαπημένα παλιά popκομμάτια άλλων εποχών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.