Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Συναυλία αλληλεγγύης

30bΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συναυλία αλληλεγγύης για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της ενορίας Αγ. Χαραλάμπους Λενταριανών.
Την βραδιά διοργάνωσαν ο Σύλλογος Μικρασιατών Χανίων σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και την Ενορία Αγ. Χαραλάμους Λενταριανών, στο Πολιτιστικό κέντρο της Μητρόπολης.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τον κόσμο.
Στη συναυλία συμμετείχαν η Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών και της Μπάντας της 5ης Μεραρχίας Κρητών. Στην είσοδο υπήρχε κουτί για προσφορά τροφίμων που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Σημειώνεται ότι από πέρυσι που εγκαινιάστηκε η δομή, μέχρι φέτος τα τρόφιμα που διανέμονται σε οικογένειες Χανιωτών έχουν διπλασιαστεί. Περίπου πενήντα τσάντες με τρόφιμα μοιράζονται κάθε Δευτέρα σε άπορες οικογένειες της ενορίας.
Τις ευχαριστίες τους προς τον κόσμο που στήριξε την εκδήλωση, εξέφρασαν ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης, Δαμασκηνός Λιονάκης και η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Χανίων Στέλλα Γκοζάνη – Χαριτάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.