Μουσείο Τυπογραφείας

Συνάντηση με συναρμόδιους υπουργούς ζητούν τα μπλόκα

agrotesΜετέωρη παραμένει επί του παρόντος η ανοιχτή πρόσκληση που έχει απευθύνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης για την Τετάρτη στους αγρότες των μπλόκων. Παρότι οι επικεφαλής αυτού του γύρου κινητοποιήσεων ζητούσαν ως τώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, εντούτοις οι διαδοχικές προσκλήσεις για διάλογο από τον Σταύρο Αραχωβίτη και η όχι τόσο ζωηρή συμμετοχή στα μπλόκα αλλά και οι προθέσεις της Βάθη για αντιμετώπιση στο θέμα του φθηνού αγροτικού πετρελαίου ίσως αποτελέσουν την «ευκαιρία» για εκτόνωση του ζητήματος.

Πάντως μέχρι σήμερα το πρωί από το υπουργείο δεν είχαν καμία επιστροφή από την πλευρά των αγροτών επί της πρόσκλησης Αραχωβίτη ενώ και οι αγρότες των μπλόκων εμφανίζονταν αρνητικοί, ανοίγοντας ωστόσο – με δηλώσεις τους στο Agronews – παράθυρο για συνάντηση με ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο (Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Περιβάλλοντος κ.α.) υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ή τον πρωθυπουργό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.