Μουσείο Τυπογραφείας

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ύποπτο υγρό καθήλωσε αεροσκάφος

El_Venizelos3Συναγερμός σήμανε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το μεσημέρι της Κυριακής (11/02). Όπως μεταδίδει το cnn.gr το πλήρωμα της πτήσης PS354 των Ουκρανικών Διεθνών Αερογραμμών (UIA), κατά τον έλεγχο του αεροσκάφους λίγο πριν από την απογείωση με προορισμό το Κίεβο, εντόπισε μπουκάλι, το οποίο κρίθηκε ότι περιέχει “ύποπτη ουσία”, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές του αεροδρομίου, ενώ αφού το “ύποπτο” μπουκάλι εστάλη για χημική ανάλυση, πραγματοποιήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος στο αεροσκάφος, χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο άλλο αντικείμενο που να κινήσει υποψίες.

Προκειμένου πάντως να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών, η πτήση αναβλήθηκε για μία ημέρα, με αποτέλεσμα δεκάδες επιβάτες να αναγκαστούν να περάσουν τη νύχτα σε ξενοδοχείο.

Από την ανάλυση του ύποπτου υγρού δεν προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ουκρανικής εταιρείας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.