Μουσείο Τυπογραφείας

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΜ

“Σύμβολα και τις μορφές της Ελλάδας – Κρήτη”

SARRHΕικαστική έκθεση της Βασιλικής Σαρρή με θέμα “Περιπέτειες της ύλης: Σύμβολα και μορφές της Ελλάδας- Κρήτη” εγκαινιάζεται σήμερα Σάββατο στις 8:30 μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.
Πρόκειται για την έβδομη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βασιλικής Σαρρή, σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Β. Πρώιμου.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα μικτής τεχνικής με χαρακτηριστικό την παράθεση φυσικών υλικών, που μεταμορφώνονται σε μια τρισδιάστατου χώρου εικόνα.
Στην πρόσφατη δουλειά της η καλλιτέχνις απασχολείται με μορφές και σύμβολα, που μέσα από την δράση των υλικών παρουσιάζουν και την περιπέτεια του Ελληνικού χώρου.
Η Βασιλική Σαρρή γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2000 έως το 2005 σπούδασε στο Δ΄ Εργαστήριο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, με καθηγητές τους Γιάννη Βαλαβανίδη και Μιχάλη Μανουσάκη, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Έχει παρουσιάσει έργα της σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.
Διάρκεια έκθεσης: 12 έως 25/8/2017
Ώρες λειτουργίας : 11:00 -14:00 & 19:00 – 23:30

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.