Μουσείο Τυπογραφείας

Συμμετοχή της Κρήτης σε συνέδριο για τις ευρωμεσογειακές πολιτικές

CreteΣε συνέδριο των Περιφερειών της Μεσογείου για τις Ευρωπαϊκές και Ευρωμεσογειακές πολιτικές που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη της Ιταλίας συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και  Διεθνών Θεμάτων Γιώργος Αλεξάκης. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από τον Οργανισμό των Ευρωπαϊκών Θαλάσσιων και Νησιωτικών Περιφερειών CRPM και τις Περιφέρειες Campania και  Occitanie.
Ο Γιώργος Αλεξάκης παρουσίασε  την πρώτη ημέρα του συνεδρίου τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κρήτης που ηγείται της Ομάδας Εργασίας της CRPM για τον Τουρισμό – Πολιτισμό στη Μεσόγειο.
Τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης και Αντιπρόεδρος της CRPM παρουσίασε τις στρατηγικές πρωτοβουλίες και προγράμματα συνεργασίας στη Μεσόγειο στις οποίες συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης, δίνοντας έμφαση στις συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν τις τοπικές – περιφερειακές ανάγκες και τις προοπτικές για καλύτερη διακυβέρνηση, αποκτώντας έτσι μια συνολική εικόνα των εξελίξεων στη Μεσόγειο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.