Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ

Συμφωνία για τμηματική ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς

Σε καταρχήν συμφωνία για την τμηματική ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς κατέληξαν δημοτική αρχή και εκπρόσωποι των καταστηματαρχών της Αγοράς στη συνάντηση τους το μεσημέρι της Πέμπτης.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας επισήμανε πως θα απαιτηθεί μια αναπροσαρμογή της μελέτης ώστε το έργο της ανακατασκευής να γίνει τμηματικά και ζήτησε από τους επαγγελματίες μέσα σε ένα μήνα να έχουν φέρει με τις υπογραφές τους το κείμενο με το οποίο θα δηλώνουν ότι συμφωνούν.
Ο δήμαρχος συμπλήρωσε πως είναι διαθέσιμα από πέρυσι 5 εκ. ευρώ που είχε εξασφαλίσει ο κ. Γ. Σταθάκης.
Από τη μεριά των επαγγελματιών της Αγοράς ο πρόεδρος του Παναγιώτης Κλειδαράς επισήμανε ότι «η τμηματική ανακατασκευή του μνημείου βοηθάει και τους καταστηματάρχες και το Δήμο να προχωρήσει το έργο το συντομότερο δυνατό». Αναφορικά με την επισήμανση του δημάρχου ότι στην Αγορά δεν θα μπουν επαγγελματίες που δεν έχουν εξοφλήσει τα ενοίκια τους προς το Δήμο ο κ. Κλειδαράς απάντησε ότι από τους υπάρχοντες είναι λίγοι αυτοί που χρωστούν και ότι οι οφειλές προέρχονται από επιχειρήσεις που έχουν κλείσει εδώ και 5-10 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.