Μουσείο Τυπογραφείας

Σημαντικές δίκες στο Εφετείο Χανίων

Τέσσερις σημαντικές υποθέσεις έχουν οριστεί να εκδικαστούν στο Εφετείο Χανίων σήμερα, με το “μενού” να είναι πλούσιο καθώς περιλαμβάνει από ληστείες μέχρι ανθρωποκτονία.

Αναλυτικότερα:

-Σήμερα έχει οριστεί να εκδικαστεί η υπόθεση που αφορά απόπειρας δολοφονίας σε βάρος τεσσάρων αστυνομικών των ΤΑΕ στις Βρύσες Αποκορώνου από κάτοικο της περιοχής ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκιση.

-Σήμερα έχει οριστεί να εκδικαστεί και η υπόθεση θανάτου μίας γυναίκας από την περιοχή του Κολυμβαρίου, με κατηγορούμενο τον άντρα της ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο κατηγορούμενος πρωτόδικα είχε αθωωθεί.

-Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει με την εκδίκαση μιας υπόθεσης ληστειών κατά συρροή και ενός βιασμού με κατηγορούμενο ένα 31χρονο από το Ρέθυμνο την περίοδο 2011-2012. Ο 31χρονος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 40 χρόνια φυλακή και εκτίει την ποινή του στο Κατάστημα Κράτησης στον Κορυδαλλό

-Αναβολή πήρε η δίκη δύο Ελλήνων οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απειλές και βομβιστικές ενέργειες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.