Μουσείο Τυπογραφείας

Σημαντικές διακρίσεις για το “Aloe Boutique & Suites Hotel”

RECEPTION_0001Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις μία στο εξωτερικό και μια στην Ελλάδα  επετεύχθησαν πρόσφατα από το ξενοδοχείο“ALOE BOUTIQUE & SUITES HOTEL” στην Αλμυρίδα Αποκoρώνου ιδιοκτησίας της εταιρείας SPICA ΑΕ.

QK9A2897

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «συγκεκριμένα ο διεθνής οργανισμός European Property Awards με έδρα το Λονδίνο βράβευσε το “ALOE BOUTIQUE & SUITES HOTEL” με το βραβείο Best New Hotel Construction and Design Greece 2018-19. Επιπλέον η Ethos Media που διοργανώνει τα Greek Hospitality Awards βράβευσε το ίδιο ξενοδοχείο με το Best Greek New Boutique Resort silver award.
Το ξενοδοχείο ξεκίνησε την λειτουργία του το καλοκαίρι του 2018 υπό την διεύθυνση της εταιρείας διαχείρισης τουριστικών μονάδων BLE COLLECTION και κατασκευάστηκε από την τεχνική εταιρεία HELLENIC HOMES ΑΕ. Από την πρώτη χρονιά συνεργάστηκε με τους σημαντικότερους Tour Operators που δραστηριοποιούνται στο Νομό Χανίων μεταξύ άλλων τον τουριστικό όμιλο TUI GROUP, DER TOURISTIC , MOUZENIDIS, BOOKING.COM και άλλους.
Για τη μελέτη και κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας συνεργάστηκαν οι: Πιστόπουλος Ζαχαρίας (Αρχιτέκτων), Παπατζανάκης Μανώλης (Αρχιτέκτων) Τσουράκης Αντώνης (Μηχανικός), Αρχοντάκης Γεώργιος (Μηχανολόγος), Παντελάκης Εμμανουήλ (Μηχανικός) και Σταθάκη Αικατερίνη (Διακοσμήτρια)»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.