Μουσείο Τυπογραφείας

Σημαντικά οδικά έργα προχωρούν στο Ηράκλειο

Μετά από συστηματική δουλειά της δημοτικής αρχής και χάρη στην εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Γόρτυνας με τις υπηρεσίες της περιφέρειας Κρήτης, που έχει την ευθύνη της υλοποίησης, προχωρούν δύο σημαντικά έργα οδοποιίας, στο Ασήμι και στον οδικό άξονα Βασιλική – Κρότος.

Όπως μεταδίδουν ηρακλειώτικα ΜΜΕ, στο Ασήμι, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου που οδηγεί στο Δημοτικό Σχολείο και θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς το Γυμνάσιο. Πρόκειται για ένα έργο που η τοπική κοινωνία περιμένει εδώ και μία πενταετία και το οποίο θα αναβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, καθιστώντας πιο ασφαλείς τις μετακινήσεις των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Την ίδια ώρα, δημοπρατήθηκε το έργο αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Βασιλική – Κρότος, που είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Το έργο, προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ, θα υλοποιηθεί από την περιφέρεια Κρήτης και περιλαμβάνει: επισκευή – αποκατάσταση του οδοστρώματος, καθαρισμό πρανών, καθαρισμό από φερτά υλικά, επισκευή της τάφρου, κατασκευή νέων τεχνικών απορροής ομβρίων, νέα διαγράμμιση, αντικατάσταση φθαρμένων στηθαίων και φθαρμένων πινακίδων σήμανσης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.