Μουσείο Τυπογραφείας

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι της Σούδας

tsigaraΔύο άντρες ηλικίας 54 και 40 χρόνων, συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα στο λιμάνι της Σούδας, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας με τη συνδρομή Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, για κατοχή πεντακοσίων (500) συνολικά λαθραίων πακέτων τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του Λιμενικού Σώματος «σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον λιμένα Σούδας, κατά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκε ένας 54χρονος, ο οποίος παρέλαβε ένα (01) χαρτοκιβώτιο από την αποθήκη συνοδευόμενων αποσκευών του πλοίου, το οποίο περιείχε πεντακόσια (500) πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Ο 54χρονος καθώς και ο 40χρονος που είχε τοποθετήσει το χαρτοκιβώτιο στο χώρο των αποσκευών την προηγούμενη ημέρα, συνελήφθησαν, ενώ τα ανωτέρω καπνικά είδη, κατασχέθηκαν και πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Χανίων, προκειμένου να γνωστοποιηθεί το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.