Μουσείο Τυπογραφείας

Σύλληψη στην Κρύα Βρύση Αγίου Βασιλείου για παράνομη θήρα λαγού

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου περίπου στις 08:30 σε τοποθεσία κοντά στον οικισμό Κρύα Βρύση, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Ρεθύμνου εντόπισαν, από απόσταση, κατά την διάρκεια περιπολίας, ένα άτομο με σακίδιο, όπλο και σκυλιά να κυνηγάει.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «κάποια στιγμή, το άτομο αυτό, έφυγε από το σημείο με το όχημά του, κρύβοντας όμως πρώτα το σακίδιο και το όπλο. Ο ένας θηροφύλακας παρέμεινε στο σημείο περιμένοντας τον ύποπτο να επανέρθει, κάτι που πράγματι συνέβη καθώς εμφανίστηκε μετά από κάποια ώρα, προκειμένου να πάρει τα κρυμμένα αντικείμενα. Ο θηροφύλακας επιχείρησε να τον ελέγξει, αλλά αυτός αρνούμενος τον έλεγχο κατάφερε, αρχικά, να διαφύγει, φεύγοντας ξανά με το όχημά του.

Όμως οι θηροφύλακες αναγνώρισαν το άτομο αυτό και κατάφεραν να τον εντοπίσουν αργότερα και να πραγματοποιήσουν τον έλεγχό του. Δε βρέθηκαν το σακίδιο και το όπλο, αλλά στο όχημά του εντοπίστηκαν συρματοπαγίδες (τέλια), έτοιμες προς χρήση.

Οι θηροφύλακες υπέβαλλαν πρωτόκολλο μήνυσης στη Δ/νση Δασών Ρεθύμνου, για παράνομη θήρα λαγού, απείθεια και κατοχή παράνομου μέσου θήρευσης (συρματοπαγίδες)»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.