Μουσείο Τυπογραφείας

Σύλληψη ανήλικου με ένα κιλό κάνναβη στα Χανιά

xania_markizaΣτη σύλληψη ενός ανήλικου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων για παράβαση του ν. 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” όπως ισχύει, για παράβαση του αρ.167 Π.Κ. και του ν. 3386/05 “περί παράνομης διακίνησης και παραμονής αλλοδαπών”, όπως ισχύει.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος “σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον επιβατικό λιμένα Σούδας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΜΙΣΑ”, ο εν λόγω αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει, ενώ μετά τη σύλληψή του βρέθηκε εντός της χειραποσκευής του μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανώς φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μικτού βάρους ενός κιλού και σαράντα γραμμαρίων (1.040,00gr), η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.