Μουσείο Τυπογραφείας

“Σύγκρουση” χανιώτικων ομάδων

1Ενα παιχνίδι μεγάλης σημασίας για την παραμονή τους στην κατηγορία δίνουν αύριο στις 3 το μεσημέρι στην Κάντανο, Παλαιόχωρα και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Οι δύο χανιώτικες ομάδες της Γ’ Εθνικής διασταυρώνουν, ουσιαστικά, τα ξίφη τους, με το παιχνίδι να παρουσιάζει μεγάλη βαθμολογική σημασία, εάν, δε, προκύψει νικητής, αυτός που θα τα καταφέρει, θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων του.
Στο σημείο που έχει φτάσει η σεζόν, πλέον, κάθε παιχνίδι θεωρείται και “τελικός” και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται από τους δύο αντιπάλους. Ενα παιχνίδι που πραγματικά ενδιαφέρει πολύ και μάλιστα σε μια περίοδο που και οι δυο αντίπαλοι είναι ενισχυμένοι μετά τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιήσει. Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Λάμτσε και Σινγκ) δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο στη διάθεση των δύο προπονητών θα υπάρχουν νέα πρόσωπα, οι Μερτζάνης και Βορύλλας για τον Θέμελη και οι Τσοντάκης και Μανιδάκης για τον Κολιτσιδάκη.
Υπενθυμίζεται ότι η Παλαιόχωρα ναι μεν εκτός έδρας τα καταφέρνει πολύ καλά έχοντας αποσπάσει και τους 11 βαθμούς, αλλά εντός έδρας δεν έχει μπορέσει ν’ αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και μένει να φανεί εάν αυτό το στατιστικό θα διατηρηθεί ή θα “σπάσει”…
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής για τη Γ’ Εθνική είναι το εξής:

• Κυριακή (15:00)

Ατρόμητος Πειραιά-Αμπελακιακός
Νεάπολη-Κερατσίνι
Ιωνικός-Γιούχτας
Επισκοπή-Προοδευτική
Παλαιόχωρα-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ
ΠΟΑ-ΟΦΙ
Ρεπό: Εθνικός

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.