Μουσείο Τυπογραφείας

Συγκεντρώθηκε το ποσό για το ταξίδι στην ελπίδα του μικρού Δημήτρη

DHMHTRH-teliko-e1510210179964Με ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του 5χρονου Δημήτρη, Ιωάννα Ροζάκη, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην οικογένεια και συγκέντρωσε το ποσό των 100.000 ευρώ προκειμένου ο 5χρονος να κάνει το ταξίδι στην ελπίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Δημήτρης πρέπει να μεταβεί σε ιατρική μονάδα στο εξωτερικό προκειμένου να του χορηγηθεί θεραπεία.

Αναλυτικά το μήνυμα της μητέρας του αναφέρει «πραγματικά δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε!!!!! Πόσα ευχαριστώ να πούμε σε όλους εσάς! Σε όλους στον καθένα ξεχωριστά… Τα κρητικά site, το Πρώτο Θέμα, και η Νέα Τηλεόραση, συμπαραστάθηκαν και στάθηκαν κοντά μας, ώστε το μήνυμα να ταξιδέψει και να το λάβει ο κάθε ένας από εσάς που βοηθήσατε και βοηθάτε το Δημήτρη μας… Χιλιοευχαριστούμε τους διάσημους, το Bo, που μετέφερε το μήνυμα, τους αγνώστους που έφτιαξαν προφίλ γιατί ήθελαν ανωνυμία, όλες τις αθλητικές ομάδες, όλους τους οργανισμούς, όλες τις επιχειρήσεις, όλες τις μανούλες, όλους τους φίλους που κινητοποιήθηκαν όπου μπορούσαν και ήξεραν, όλους που κοινοποίησαν, το Αστυνομικό Μέγαρο και την ομάδα διαβατηρίων, το Επιμελητήριο Χανίων, το Εργατικό Κέντρο, τον Αλέξανδρο για την συμπαράστασή του, παρά τον πολύ μεγάλο πόνο του, τους ιδιώτες ιατρούς, τη Πρωτοβάθμθα, όλα τα σχολεία, το 11ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, τη Διευθύντρια και τις νηπιαγωγούς του Δημήτρη μας, το Φάρο Ζωής, τη Φωνή του Παιδιού. Συγνώμη αν ξεχνούμε κάποιον. Σας χιλιοευχαριστούμε!! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ!!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.