Μουσείο Τυπογραφείας

Συγκέντρωση για την διάβαση στον Κερίτη (φωτ. – video)

Δεκάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Κερίτη προκειμένου να διασφαλίσουν την νέα διάβαση που δημιουργήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι κάτοικοι θεώρησαν ότι η διάβαση θα γκρεμιστεί και συγκεντρώθηκαν στο σημείο προκειμένου να μην αφήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο να συμβεί. Στο σημείο έφτασε και περιπολικό της Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει ωστόσο αποχώρησε μετά από λίγο. Η συγκέντρωση έληξε περίπου στις 2 το μεσημέρι.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο αυτοσχέδιος δρόμος χρησιμοποιείται από αυτοκινήτα, λεωφορεία, φορτηγά αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ !


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας υπηρεσίας το Σαββάτο είχε ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ.  να κάνει ό,τι προβλέπει η νομοθεσία για αυτές τις περιπτώσεις. Μέχρι στιγμής πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει λάβει πολιτική εντολή για επέμβαση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.