Μουσείο Τυπογραφείας

Σερφ@ρίσματα

Πόσο φαινόμαστε;
http://how-old.net
Είναι το κλασικό ερώτημα στο οποίο συνήθως καταφεύγουμε όταν δεν θέλουμε να απαντήσουμε κατευθείαν πόσο χρονών είμαστε. Στο ερώτημα αυτό λοιπόν, μπορεί να σας απαντήσει το κομπιούτερ. Το οποίο χωρίς συναισθηματισμούς θα σας πει “πόσο σας κάνει”. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να του “δώσετε” μία φωτογραφία σας και το site θα κάνει τους υπολογισμούς του σε δευτερόλεπτα. Αν λοιπόν αισθάνεστε πως θέλετε μια έξωθεν αντικειμενική μαρτυρία για το πόσο δείχνετε, τότε δοκιμάστε το. Εξάλλου ό,τι σας “πει” δεν χρειάζεται να το μάθει ποτέ κανείς, αν δεν θέλετε να το κοινοποιήσετε.

serfarismata 2Αν το φεγγάρι ήταν ένα μόνο πίξελ
http://joshworth.com/dev/pixelspace/pixelspace_solarsystem.html
Ο τίτλος είναι ιδιαίτερα πιασάρικος και το site εξαιρετικά ενδιαφέρον. Εδώ θα δείτε σε κλίμακα, πώς μοιάζουν οι πλανήτες και ο ήλιος αν το φεγγάρι ήταν μεγάλο όσο μόνο ένα πίξελ. Κινούμενοι στην οθόνη του υπολογιστή σας, παίρνετε μια πολύ καλή ιδέα του κόσμου που μας περιβάλλει και η “βόλτα” είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να καταλάβουμε την ασημαντότητα και την ελαχιστότητα των πραγμάτων. Δείτε το.

serfarismata 3Οικογενειακά… μυστικά
https://familyshare.com
Την συνταγή της οικογενειακής… ευτυχίας, φιλοδοξεί να μας αποκαλύψει αυτό το site που περιλαμβάνει συμβουλές και προτάσεις ώστε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τα δικά μας, αγαπημένα μας πρόσωπα. Ουσιαστικά ο ιστότοπος μοιάζει πολύ με περιοδικό, μέσα στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε άρθρα για τον γάμο, τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, συμβουλές υγείας, ομορφιάς, κ.λπ. Αν είστε φαν του είδους, τότε αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μια ματιά.

1 σχολιο

  • [Κωνσταντινος] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πολύ έγκυρο χαχα έστειλα φώτο μου και με έβγαλε 38 και είμαι 26 απίστευτο!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.