Μουσείο Τυπογραφείας

Σε συζητήσεις για να δανείσει τη φωνή του στο “Τζίνι” στη νέα ταινία “Αλαντίν” ο Γουίλ Σμιθ

assets_LARGE_t_420_1620905_type13145Ο Αμερικανός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ άρχισε συζητήσεις για να δανείσει τη φωνή του στο «Τζίνι» σε ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Αλαντίν» που ετοιμάζει η Disney. Στην ταινία του 1992 το «Τζίνι» ήταν ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς.
Η Disney αναζητά δυο νέους ηθοποιούς για τους ρόλους του Αλαντίν και της Τζασμίν, όμως θέλει να συνεργαστεί και με τον Γουίλ Σμιθ. Η εταιρεία ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ηθοποιό για την ταινία «Ντάμπο», αλλά τελικά ο Γουίλ Σμιθ δεν εντάχθηκε στο καστ λόγω γυρισμάτων, σύμφωνα με το Deadline Hollywood.
Αν ο Γουίλ Σμιθ συμφωνήσει για τον ρόλο του «Τζίνι» θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων στην οποία θα συμμετάσχει από το 2004 όταν είχε δανείσει τη φωνή του στον Όσκαρ, στην ταινία «Shark Tale» (Καρχαριομάχος).
Ο Τζον Όγκουστ, σεναριογράφος του «Big Fish» έγραψε το σενάριο για τη νέα ταινία «Αλαντίν». Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γκάι Ρίτσι και παραγωγός είναι ο Νταν Λιν μέσω της εταιρείας του Lin Pictures.
Η πρωτότυπη ταινία ήταν βασισμένη σε κόμικ εμπνευσμένο από την αραβική παράδοση και είναι η ιστορία ενός νεαρού άνδρα που απελευθερώνει ένα Τζίνι από ένα λυχνάρι και εκείνο του δίνει η δυνατότητα να εκπληρώσει τρεις ευχές του.
Η ταινία «Αλαντίν» το 1992 κέρδισε τα Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το «A Whole New World» και καλύτερης πρωτότυπης μουσικής και ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.