Μουσείο Τυπογραφείας

Σε ρυθμούς καρναβαλιού τα Χανιά

Σε ρυθμούς καρναβαλιού βρίσκονται τα Χανιά με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να είναι στραμμένο στη δημοτική κοινότητα Σούδας όπου αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου.

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 2 μετά το μεσημέρι με την παρέλαση αρμάτων και ομάδων να ξεκινά από το Ναυταθλητικό Κέντρο της περιοχής και να καταλήγει στην πλατεία της Σούδας.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, θα είναι η Ειρήνη Κολιδά και ο Γιώργος Μανίκας.

«Δεν χρειάζεται πολλά, μόνο μια στολή και πολύ όρεξη για αποκριάτικο ξεφάντωμα, χορό και γέλιο. Ήρθε η ώρα για το μεγάλο χανιώτικο καρναβάλι στη Σούδα που για μια ακόμα χρονιά υπόσχεται ένα μοναδικό αποκριάτικο γλέντι», επισημαίνουν σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές .

Στο καρναβάλι εχουν δηλώσει συμμετοχή 16 ομάδες καρναβαλιστών με περίπου 2.500 άτομα.

Παράλληλα, εντείνονται οι προετοιμασίες και άλλων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας καθώς το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το καρναβάλι Παλαιόχωρας και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, τα καρναβάλια σε Κίσσαμο και Καλύβες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.