Μουσείο Τυπογραφείας

Σε κρίσιμη κατάσταση 4χρονο αγοράκι μετά από πτώση- Συνελήφθη η μητέρα

NOSOKOMEIO XANION 2Διασωληνωμένο, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται στο Νοσοκομείο Χανίων 4χρονο αγοράκι που διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο έπειτα από πτώση από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στα Χανιά.

Σύμφωνες με πληροφορίες από το Νοσοκομείο, το παιδάκι έπεσε από το μπαλκόνι και μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

Το παιδί αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις στον αξονικό τομογράφο και πιθανόν να χρειαστεί η διακομιδή του στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ήδη έχει συλληφθεί η μητέρα του παιδιού με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα υποστήριξε πως βρισκόταν στο σπίτι αλλά έφυγε για λίγο εκτός αυτού για κάποια δουλειά, αφήνοντας το μόνο στο σπίτι. Από το σπίτι απουσίαζε και ο πατέρας ο οποίος βρισκόταν στην εργασία του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.