Μουσείο Τυπογραφείας

Σε κέντρο αποκατάστασης ο “Τζον Σνόου” Κιτ Χάριγνκτον

harringtonΣε υπερπολυτελές κέντρο αποκατάστασης εισήχθη, όπως μεταδίδει το news247.gr, ο ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον, γνωστός για τον ρόλο του Τζον Σνόου στην τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο Game of Thrones, προκειμένου να αντιμετωπίσει το έντονο άγχος που αντιμετωπίζει αλλά και ζητήματα αλκοολισμού.

Σύμφωνα με το Pagesix, ο “εξουθενωμένος” 32χρονος ηθοποιός βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στο κέντρο ευεξίας Privé-Swiss στο Κονέκτικατ (που κοστίζει πάνω από 120.000 δολάρια το μήνα), όπου εισήχθη αρκετά προτού προβληθεί το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς φαντασίας, το οποίο φαίνεται πως τον επηρέασε ιδιαίτερα άσχημα.

Δεδομένου ότι δεν είχε προγραμματισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Χάρινγκτον, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτό το χρονικό διάστημα «για να δουλέψει πάνω σε κάποια προσωπικά ζητήματα», ανέφερε εκπρόσωπός του στο Entertainment Weekly.

Ο βρετανός ηθοποιός φέρεται να υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία, διαλογισμό και γνωστική συμπεριφορική θεραπεία για την καταπολέμηση του άγχους και την αντιμετώπιση αρνητικών συναισθημάτων.

Ο Χάριγνκτον σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Στο ντοκιμαντέρ «Game of Thrones: The Last Watch», που περιλαμβάνει παρασκήνια και άγνωστες ιστορίες από την τελευταία σεζόν της σειράς, ο ηθοποιός εμφανίζεται να κλαίει διαβάζοντας το σενάριο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.