Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αποκορώνου

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

1ο Θέμα: Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Αποκορώνου
(εισηγητής: Δήμαρχος)
2ο Θέμα: Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Αποκορώνου
(εισηγητής: Δήμαρχος)
3ο Θέμα: Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για εκμίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Ασή Γωνιά
(εισηγητής: Δήμαρχος)
4ο Θέμα: Εξεύρεση έκτασης χωροθέτησης κλειστού γυμναστηρίου στίβου στα πλαίσια της ένταξης στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”
(εισηγητής: Αποστολάκης Ιωάννης)
5ο Θέμα: Ίδρυση Μονάδος Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ) του Δήμου Αποκορώνου και επιλογή θέσεως εγκαταστάσεως της Μονάδας
(εισηγητής: Δήμαρχος)
6ο Θέμα: Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου “Συντήρηση δημοτικού οδικού δικτύου, Δήμου Αποκορώνου”
(εισηγητής: Δήμαρχος)
7ο Θέμα: Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης αναφορικά με το πρόγραμμα “ΚΡΗΤΗ – ΕΥΡΩΠΗ 2019-2023: Το Δημιουργικό Νησί που Μαθαίνει Συμμετοχίκα, Βιώσιμα και Διά Βίου”
(εισηγητής: Μπενάκη Αργυρώ)
8ο Θέμα: Έγκριση Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας (Άρθρο 222 ν. 3463/2006 Δ.Κ.Κ. – Άρθρο 99 ν. 3852/2010) μεταξύ του “Δήμου Αποκορώνου” και του “Δήμου Χανίων” για την υποστήριξη υλοποίησης της πράξης «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου του οικισμού Καλυβών από τον ποταμό Ξυδά έως το τέλος του σχεδίου πόλεως»
(εισηγητής: Δήμαρχος)

2 Σχόλια

  • [coba] ~ ~ ~ Απάντηση

    Ένα ζητημα που θα ήταν καλο καποια στιγμη να τεθει στο Δημοτικο Συμβουλιου του Αποκορωνα προς διαβουλευση είναι το θέμα της Δημοτικής Συγκοινωνιας σε χωριά της ενδοχωρας του Δημου Αποκορωνου καθως υπάρχουν χωριά που η προσβαση σε αυτα γινεται μόνο με ΙΧ…..με συνέπεια πολλοι κάτοικοι τους οπως κ τουριστες να μην έχουν την δυνατότητα μετακινησης πρόσβαση προς κ από εκει……καθως κ το ΚΤΕΛ Χανιων Ρεθυμνης εξυπηρετει μικρο τμημα των εδαφικων οριων του Δημου Αποκορωνου!!!!!!!!!!!

    • [Manos] ~ ~ ~ Απάντηση

      Είναι πάρα πολλή ωραία ιδέα που ώντος θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά από ΟΛΟΥΣ τους περιφερειακούς – επαρχιακούς Δήμους του νησιού μας. Στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα πυκνή συγκοινωνία. Αν πραγματοποιήται τουλάχιστον τρεις φορές ημερησίως λύνει πάρα πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις από τα χωριά προς τα κέντρα των Δήμων τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.