Μουσείο Τυπογραφείας

Σε εξέλιξη η μελέτη για Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στα Χανιά

Στις 10/4 η πρώτη δημόσια παρουσίαση

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 15/3/2019, στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σχετικά με τη μελέτη “Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) Δήμου Χανίων”. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, η Ομάδα Επίβλεψης της μελέτης και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η πορεία εκπόνησης της μελέτης, που έχει ανατεθεί από το Δήμο και βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ορίστηκε στις 10 Απριλίου να πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση της εν λόγω μελέτης στο κοινό των Χανίων, στο πλαίσιο της έναρξης της συμμετοχικής διαδικασίας των πολιτών, που προβλέπεται για την εκπόνηση της μελέτης.

1 σχολιο

  • [Coba] ~ 15 Μαρτίου 2019 ~ 19:24 ~ Απάντηση

    Να υπαρξει ένα πλανο για την πολη γενικα την αναπλαση της πολης…..κ ειδικα των περιοχών που μπορουν να αποτελεσουν προμετωπιδα της τουριστικης κίνησης της πολεως η Νέα Χωρα το Κεντρο το Παλαιο Λιμανι το Κουμ-Καπι και η Χαλεπα!!!!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.