Μουσείο Τυπογραφείας

Σάλος στη Φλόριντα με βίντεο που δείχνει αστυνομικό να χτυπάει 14χρονη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Φλόριντα, όπως αναμεταδίδει το cnn.gr βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό να χτυπάει ένα 14χρονο κορίτσι στην προσπάθειά του να τη συλλάβει.

Στο βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε στο Instagram την Παρασκευή, εμφανίζονται δύο αστυνομικοί -ένας άνδρας και μια γυναίκα- να κρατούν τη μαύρη 14χρονη στο έδαφος. Ο αστυνομικός χτυπά δύο φορές την έφηβη ενώ παράλληλα την κρατάει από το σορτσάκι που φοράει.

«Γιατί την χτυπάς;» φωνάζει κάποιος από τους παρευρισκόμενους, και συμπληρώνει: «Δεν μπορεί να το κάνει αυτό με τα χέρια κάτω από το σώμα της, γιατί τη χτυπάς;».

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης Κόραλ Σπρινγκς, που βρίσκεται κοντά στο Φορτ Λόντερντεϊλ, έγραψε την Παρασκευή στο Facebook ότι το βίντεο δεν καταγράφει με ακρίβεια το περιστατικό.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανάρτηση, το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη μετά από κλήση στις αρχές για περιστατικό παρενόχλησης πολιτών από έφηβους σε εμπορικό κέντρο.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, μια μητέρα τους είπε πως ένας από τους έφηβους έσπρωξε το 5χρονο παιδί της και αυτό έπεσε στο έδαφος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.