Μουσείο Τυπογραφείας

Ρεκόρ Ζωής από την Ιεράπετρα

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ιεράπετρα, που οργανώθηκε από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου, με αριθμούς που πραγματικά υπερβαίνουν κάθε προηγούμενο. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ συγκέντρωσε συνολικά 288 φιάλες αίματος και καταχώρησε 152 νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι ιδιαίτερα τιμητικά για την πόλη της Ιεράπετρας, καθώς αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο ευθύνης και ευαισθησίας των κατοίκων της απέναντι στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του νησιού μας.

Το τμήμα αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ στην ανακοίνωση του εκφράζει ευχαριστίες προς:

όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας και τη διεύθυνση του 4ου δημοτικού σχολείου Ιεράπετρας για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης

και τη διοίκηση του ξενοδοχείου Ostria Resort & Spa για την άριστη και εγκάρδια φιλοξενία.

«Ευχόμαστε σε όλους τους αιμοδότες να είναι πάντα υγιείς και η συγκεκριμένη εκδήλωση να αποτελέσει έναν πόλο ευαισθητοποίησης ακόμη περισσότερων ατόμων ώστε να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της Αιμοδοσίας.

Τέλος ευχόμαστε εγκάρδια το βρέφος από την Ιεράπετρα να έχει ταχεία ανάρρωση και να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ σε αυτό το δύσκολο ταξίδι!

Δώσε ΑΙΜΑ! Σώσε μια ΖΩΗ!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.