Μουσείο Τυπογραφείας

Ρεκόρ… αλληλεγγύης στο 5ο τουρνουά Ακαδημιών στο Νιο Χωριό

Με συμμετοχή ρεκόρ και πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο του Νιο Χωριού το 5ο Τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης για ακαδημίες.
Χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του Τιτάνα Σπύρος Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι στο τουρνουά που διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς έλαβαν μέρος 16 ομάδες από τα Χανιά, τον Αποκόρωνα αλλά και ο Αστέρας από το γειτονικό Ρέθυμνο.
“Είναι μία διοργάνωση που έχει ένα κοινωνικό περιεχόμενο καθώς βλέπετε τις μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας που συγκεντρώθηκαν για λογαριασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αποκορώνου -ήδη έχουμε γεμίζει ένα φορτηγάκι.
Η κεντρική μας φιλοσοφία στον Τιτάνα είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι απλώς το όχημα, απλώς ένα άθλημα που υπάρχει για να προάγει άλλες αξίες και άλλα ιδεώδη. Ανθρωπιστικές αξίες, κοινωνική δικαιοσύνη, πρόνοια για τον πλέον αδύναμο από τους συμπολίτες μας. Προβάλλοντας παράλληλα αντιρατσιστικό λόγο, οικολογικό λόγο και παρουσία. Η πρωτοβουλία αυτή έχει αγκαλιαστεί και από τους ντόπιους εδώ στον Αποκόρωνα αλλά και από τις ομάδες των Χανίων που ανταποκρίνονται κάθε χρόνο. Ετσι κάθε χρόνο το τουρνουά μεγαλώνει και γιγαντώνεται”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.