Μουσείο Τυπογραφείας

Ράλλυ Πορτογαλίας: Σε δικό του επίπεδο!

Επίδειξη ισχύος από τον συνδυασμό Ott Tanak-Yaris WRC στο πρώτο σκέλος του Ράλλυ Πορτογαλίας, την ώρα που η ιαπωνική ομάδα κάνει “θραύση” με ένα εμφατικό 1-2-3.

Απρόοπτα, μηχανικά προβλήματα, κλαταρισμένα ελαστικά, σκόνη και αρκετό “καθάρισμα” στις ειδικές διαδρομές περιελάμβανε το μενού της πρώτης ημέρας του Ράλλυ Πορτογαλίας. Τίποτα από τα παραπάνω, όμως, δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει τον Ott Tanak από το να κάνει επίδειξη ισχύος, ολοκληρώνοντας επικεφαλής και μάλιστα με μικρή διαφορά από τον δεύτερο. Η επίδοση του Εσθονού αποκτά τεράστια σημασία ελέω της σειράς εκκίνησης. Κάτι που ιπποτικά παραδέχθηκαν οι αντίπαλοι του, βγάζοντας το καπέλο στον Tanak για τους χρόνους του. Τι και αν εκκινούσε μόλις δεύτερος πίσω από τον Sebastien Ogier; Ο Εσθονός σε συνδυασμό με το Yaris WRC είναι αυτή τη στιγμή ο ταχύτερος συνδυασμός στο WRC, και σήμερα πιστοποίησε για ακόμα μία φορά την ανωτερότητα του. Κέρδισε δύο ειδικές, ενώ οι χρόνοι του ήταν συνεχώς στην πρώτη τριάδα, με εξαίρεση έναν 5ο χρόνο. Με δεδομένο ότι αύριο η σειρά εκκίνησης θα είναι αντίστροφη, η πλάστιγγα έχει γείρει σε μεγάλο βαθμό υπέρ του, έχοντας πλέον τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.