Μουσείο Τυπογραφείας

Προβολή της ταινίας “ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ” από τη Λέσχη Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

ETEROS EGOΤο πολυσυζητημένο ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ θα προβληθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 22:00  στο σινέ ΑΤΤΙΚΟΝ  από την Λέσχη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Σκηνοθεσία/Direction: Σωτήρης Τσαφούλιας / Sotiris Tsafoulias
Χώρα Παραγωγής/Country: Ελλάδα / Greece
Διάρκεια/Duration: 101′
Έτος Παραγωγής/Year: 2016
Γλώσσα/Language: Ελληνικά / Greek

Το σενάριο:

Αθήνα 2015. Ένας δικηγόρος, ένας δικαστής, ένας γιατρός, ένας οδηγός και ο συνεπιβάτης ενός πολυτελούς αυτοκινήτου δολοφονούνται. Ο Δημήτρης Λαϊνης, καθηγητή́ς εγκληματολογίας, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από́ αυτές τις πέντε δολοφονίες, που συνδέονται μεταξύ τους. Κοινό χαρακτηριστικό, ρητά του Πυθαγόρα, στο τόπο του εγκλήματος.

Ο σηνοθέτης αποφάσισε την απόσυρση της ταινίας την 10η εβδομάδα προβολής της, μετά την τροπή που πήρε το θρίλερ του εμμονικού δράστη των επιθέσεων με θύματα οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, αφού ο δολοφόνος φαίνεται ότι αντέγραφε σημεία του σεναρίου της.

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο “57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης” αποσπώντας δύο βραβεία: “Βραβείο Κοινού FISCHER Ελληνικής Ταινίας-Μιχάλης Κακογιάννης” και “Βραβείο Νεότητας”.

Πρωταγωνιστούν : Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Δημήτρης Λαϊνης) , Δημήτρης Καταλειφός (Αριστοτέλης Αδαμαντινός) , Μάνος Βακούσης (υποδιοικητής Αστυνομίας) , Ιωάννα Κολλιοπούλου(Σοφία) , Γιώργος Χρυσοστόμου

Σκηνοθεσία/Direction: Σωτήρης Τσαφούλιας

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

Maria Orfanoudaki

1 σχολιο

  • [George Reptas] ~ 12 Απριλίου 2019 ~ 22:05 ~ Απάντηση

    Ο δημιουργός έχει την ταινία ελεύθερη στο YouTube και εσείς την προβάλετε με είσοδο 5 ευρώ. Μπράβο σας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.