Μουσείο Τυπογραφείας

Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του νέου Citroen C3

31-120627citroenc3Αύριο θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, η πρώτη παρουσίαση του νέου Citroen C3, στο πλαίσιο της παγκόσμιας παρουσίασης του νέου μοντέλου. Στην ελληνική αποστολή συμμετέχει και ο υπογράφων, που θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει για πρώτη φορά το νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας. Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει συνέντευξη τύπου, ερωτήσεις σε ανώτατα στελέχη της μάρκας, τεχνικές αναλύσεις και δοκιμές σε διάφορες διαδρομές στα περίχωρα της ισπανικής πόλης που είχε φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Η νέα γαλλική πρόταση που προστίθεται στην ταχέως αναπτυσσομένη κατηγορία των supermini, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της, στο πρόσφατο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Κατελάμβανε το μεγαλύτερο μέρος του πολυτελούς περιπτερού και εκτέθηκαν όλες οι εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού. Επίσης, υπήρχαν και όλα τα καινούργια χρώματα που επέλεξαν οι σχεδιαστές για το γαλλικό μοντέλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.