Μουσείο Τυπογραφείας

Πρώτη δισκογραφική δουλειά από τους “The Halicuti Band”

Την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Σήματα” κυκλοφόρησε η Χανιώτικη μπάντα «The Halicuti Band».

Οι «The Halicuti Band» είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 2004 στα Χανιά της Κρήτης. Περνώντας μέσα από διάφορες μουσικές αναζητήσεις στην ελληνική μουσική σκηνή και φιλοξενώντας πλήθος μουσικών στο πέρασμα των χρόνων, τα τελευταία χρόνια η μπάντα έχει επικεντρωθεί στη σύνθεση του δικού της υλικού σε rock ήχους με προσμείξεις από διάφορα άλλα είδη μουσικής. Κύριο μέλημά της είναι η διατήρηση του όμορφου και δημιουργικού κλίματος της παρέας, αυτού που όλα αυτά τα χρόνια κρατάει την μπάντα ζωντανή και συνεπή στη μουσική συνεύρεση των φίλων.

Στο ενεργητικό του το σχήμα έχει ανοίξει συναυλίες για τους Χαΐνηδες, τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου κ.ά. και αριθμεί πλήθος εμφανίσεων σε φεστιβάλ, πολιτισικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και αυτοοργανωμένες δράσεις εντός και εκτός Χανίων. Τον Μάρτιο του 2020 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Σήματα».
The Halicuti Band
Νίκος Αναστασάκης: Μπάσο
Μανώλης Ανδρουλάκης: Ακορντεόν / Τραγούδι Δήμος Δημητρίου: Κιθάρα
Μάριος Ιωαννίδης: Τύμπανα
Βασίλης Πιτσώνης: Ηλεκτρική κιθάρα / Φωνητικά Νάσος Τριανταφύλλου: Βιολί

https://www.youtube.com/playlist?list=PLpw_KBcwwGJBc9m4fJSubLwgXSsFbYgzq

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.