Μουσείο Τυπογραφείας

Πρωταθλητές Ελλάδας Παπαστάμος και Πλοκαμάκη

  • Παπαστάμος
  • Πλοκαμάκη
  • Χατζηδάκη
  • Δρουμάκη

Με τρία χρυσά μετάλλια, όλα από τον Απόστολο Παπαστάμο, στα 200μ. ύπτιο, 200 και 400μ. μικτή ατομική, ολοκλήρωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» στην Πάτρα.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση από τον Ν.Ο.Χ. «ο Χανιώτης κολυμβητής κολυμπώντας με… κεκτημένη ταχύτητα μετά τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ισραήλ αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πολύ γρήγορος, κερδίζοντας και τις τρεις κούρσες που έλαβε μέρος, δείχνοντας έτσι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της πολύ σπουδαίας υποχρέωσης που τον περιμένει σε λίγες μέρες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιντιανάπολις των ΗΠΑ.

Από εκεί και πέρα, η επόμενη μεγάλη επίδοση ανήκει στη Νικολέτα Πλοκαμάκη, η οποία κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας με την ομάδα του Ηλυσιακού στα 4×100μ. μικτή ομαδική Κορασίδων, κολυμπώντας μαζί με τις Αργυροπούλου, Μοσχονά και Καλογερή.

Επίσης, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια ήταν 4η στα 4×100μ. ελεύθερο με τον Ηλυσιακό, ενώ η Βασιλική Χατζηδάκη από την πλευρά της κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με τον ΑΝΟ Αργυρούπολης με τη σκυτάλη 4×200μ. ελεύθερο Νεανίδων, μαζί με τις Κυριακοπούλου, Ζαμαρία και Ιντζόγλου.

Στην 4η θέση βρέθηκαν η Ευαγγελία Δρουμπάκη στα 50μ. ύπτιο Κορασίδων, αλλά και η σκυτάλη 4×200μ. ελεύθερο Παίδων του ΝΟΧ, με τους Χατζησωτηράκη, Παπαλάκη, Στεφ. Χαλκιαδάκη και Παπαστάμο.
Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων χάρη στις επιδόσεις των αθλητών του αναδείχτηκε στην 15η θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την 13η θέση στα Αγόρια ενώ βρέθηκε στη 16η στα Κορίτσια. Η συνολική βαθμολογία του ανήλθε στους 97 βαθμούς, ενώ στην 1η θέση βρέθηκε ο Α.Ο. Ωκεανός με 447,5 βαθμούς, στη 2η ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου με 333 και στην 3η ο ΑΝΟ Αργυρούπολης, που συνέλλεξε 311 βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.