Μουσείο Τυπογραφείας

Προτάσεις πολιτών για έργα στον Δήμο Χανίων

Το νέο 5ετές Πρόγραμμα 2014 – 2019 εκπονεί ο Δήμος Χανίων και επισημαίνει ότι κάθε πολίτης μπορεί να υποβάλει προτάσεις για σημαντικά έργα στον Δήμο την επόμενη 5ετία, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο banner στον δικτυακό τόπο του Δήμου Χανίων: www.chania.gr

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο προγραμματισμός και σχεδιασμός είναι κορυφαία πράξη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που οφείλει να εκφράσει τις συλλογικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, η δημοτική αρχή οφείλει στη φάση εκπόνησης του σχεδιασμού να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής, δημοκρατικού διαλόγου και διαβούλευσης όλων των εμπλεκομένων: Υπηρεσιών, Δημοτικών Επιχειρήσεων, Παραγωγικών & Επιστημονικών Φορέων, Οργανώσεων πολιτών και της Κοινωνίας των Πολιτών.
Σε αυτό το πλαίσιο, στη Φάση εκπόνησης του νέου Στρατηγικού Σχεδίου – Οράματος του Δήμου και πριν το στάδιο της διαβούλευσης έχουν προγραμματιστεί: συνεργασίες με όλες τις Δημοτικές Υπηρεσίες, τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, όλες τις παρατάξεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, επιτόπιες συναντήσεις με όλα τα Δ.Σ. των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων σε κάθε Δημοτική Ενότητα, συνεργασία και ενημερωτική συνάντηση με όλους τους Παραγωγικούς και Αναπτυξιακούς Φορείς της πόλης και του όμορους Δήμους».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.