Μουσείο Τυπογραφείας

Πρόστιμο 200 ευρώ στην 90χρονη γιαγιά με τα τερλίκια

giagiaΠρόστιμο ύψους 200 ευρώ επέβαλε η Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκη στην 90χρονη γυναίκα που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, σε λαϊκή αγορά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, επειδή πουλούσε χωρίς άδεια μάλλινα πλεκτά παντοφλάκια, γνωστά ως τερλίκια. Όπως μεταδίδει το cnn.gr, η παράβαση για την οποία η 90χρονη καλείται να πληρώσει 200 ευρώ αφορά την «έλλειψη άδειας σε πλανόδιο εμπόριο για την άσκηση του οποίου δεν χρησιμοποιήθηκε αυτοκινούμενο όχημα».

Το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης φέρει ημερομηνία 19 Μαρτίου, όταν και συνελήφθη η ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ αναγράφονται και τα κατασχεθέντα προϊόντα: τέσσερις μαντήλες μεγάλες, επτά μαντήλες μικρές και 10 ζευγάρια πλεκτές κάλτσες.

Η υπόθεση της εν λόγω σύλληψης και η μεταχείριση της ηλικιωμένης γυναίκας από πλευράς των αστυνομικών, δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων στην κοινή γνώμη. Σε βίντεο – ντοκουμέντο απεικονίζονται οι αστυνομικοίνα χλευάζουν την 90χρονη γιαγιά κατά τη λήψη των δακτυλικών της αποτυπωμάτων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.